Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,wlasnie dzwonilam do mojej ksiegowej. Ona mi powiedziala,ze trzeba wypelnic wniosek na selfservice.udi.no/, potem z tym wnioskiem na policje a potem trzeba zameldowac dziecko.
Ale jak to jest dokladnie to nie wiem,bo wszystko ona za mnie zrobi.
Ale sie dziewczyny rozpisalyscie Tylko wyszlam na spacer a tu 2 strony postow
marzenie,popieram dziewczyny! Nie czytac i nie patrzec co chwila U mnie nic nie popekalo a tak naprawde dopiero po 4 miesiacach poczulam,ze wszystko jest tak jak dawniej. Wiec glowa do gory! Zagoi sie wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aleks26- no ty jedyna kochana sie pofatygowalas hihi dzieki serdeczne
Marzenie mi nie kazali tych ran przemywac nawet plynem do higieny intymnej Asan,tylko woda sama i tak robilam-nawet po kazdym siusiu szlam pod prysznic i lalam caly strumien wody na te ranki-nawet troche ulge przynosilo no i wkoncu sie zagoilo A ty jak bedziesz miala Tantum rosa i inne duperele to w mig Ci sie wszystko zagoi
A kolki-to prawda,wiekszosc ustaje po 3 miesiacu-oby nasze tez Moj maluszek naprawde jest dla nas bohaterem w tej dziedzinie,bo mi mimo ze je ma to niewiem jak musi go zabolec zeby zakwilil-ale jak piszesz lady_dosia- serce boli...
Hej mamusie a co myslicie o dokarmianiu maluszkow przecierami z marchewek i bananow i takich tam po 4 miesiacu? Sa w sklepach sloiczki od Gerbera juz od 4 miesiaca wlasnie-ktoras dawala?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No to teraz mnie zabilas Aga Myslalam ze tam wnioski to tylko dorosli wypelniaja... No bo jak ja mam w imieniu takiego maluszka wypelniac..nie ma tam takiej opcji bo juz tam bylam sprawdzac..Ehh,masakra Niech twoja ksiegowa zrobi tez wszystko za mnie w takim razie hihi
A tak naprawde to 21 stycznia idziemy na szczepienie znowu i pojade tez w ten dzien do skatu albo na policje i zobacze co mi powiedza-jakos to bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,ja probowalam dawac ale Julce nie smakuje. Jablko jej daje ale pieke je najpierw w piekarniku. Bananow nie lubi. Za to sok z mandarynki uwielbia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aha ale ogolnie dawalas jej juz cos po 4 miesiacu... bo o to mi glownie chodzi czy nie za wczesnie jednak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Musisz obserwowac Natanka. Jak bedzie chcial jesc to dawaj a jak bedzie plul z 10 razy pod rzad to znaczy,ze za wczesnie. Ja probowalam dawac jak Julka nie miala jeszcze 4 miesiecy. Ale nie chciala jesc. Dopiero niedawno zaczela i widze,ze jej smakuje A ma skonczone 5 miesiecy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No oki W takim razie sprobujemy bo nakupowalam tego ze hoho Sprawdze to,ale jak skonczy 4 miesiace i mam nadzieje ze sie bedzie zajadal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga mi polozna mowila ze to ze pluje nie znaczy ze nie smakuje tylko ze nie potrafi jeszcze dokladnie ulozyc jezyka i jej to wylatuje
Moja Zuzia przecierkow z marchewki nie chciala, a jablka to juz w ogole nie przejda, nawet teraz ale banany lubi
A co do zupek to ja od 2 miesiecy gotuje jej sama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga - a sok z mandarynki to wyciszkas sama?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,z tym pluciem to masz racje. Ale trzeba obserwowac mimike twarzy przy tym. Po Julce widzialam,ze jej nie smakuje,bo wypluwala wszystko
Tak,wyciskam sama. Julka szaleje za nim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok